ZZP-administratie

Voor veel zzp-ers eist de administratie teveel tijd op. De administratie bijhouden in Excel werkt wel, maar ook weer niet goed genoeg, het aanschaffen van een (online) boekhoudpakket kost al snel een paar tientjes per maand en dan moet het werk ook nog gebeuren...

Buys Administratie & Belastingadvies heeft een speciaal pakket voor zzp-ers. Zo kunnen zzp-ers kunnen de gehele financiële administratie uit handen geven aan Buys Administratie & Belastingadvies. Voor een vast maandelijks bedrag verzorgen wij dan uw hele administratie. Al voor € 55,- per maand nemen wij u de volledige zorg uit handen!

Het pakket voor ZZP-ers omvat de volgende diensten:

  • Periodiek verzorgen van de financiële administratie
  • Verzorgen van de btw-aangifte
  • Opstellen en bespreken van de jaarstukken
  • Doen van aangifte inkomstenbelasting
De aanlevering van de administratie gaat op de manier die u het prettigst vindt. U kunt de administratie naar ons opsturen per post, u kunt de administratie digitaal aanleveren, u kunt de administratie bij ons komen brengen of wij kunnen de administratie bij u komen ophalen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Laat dan uw gegevens achter op http://www.buysbelastingadvies.nl/voor-wie/zzp-ers en u ontvangt van ons per e-mail meer informatie.