MKB-ers

Als MKB-er bent u op zoek naar een partij die het verzorgen of de controle van uw administratie, het verzorgen van de jaarafsluiting, tussentijdse cijfers en managementrapportages, de fiscale aangiften en tussentijds advies op zich kan nemen.

Buys Administratie & Belastingadvies werkt voor u als MKB-er met een flexibele service. U neemt precies de diensten af die u nu nodig heeft. Wilt u een eerder gemaakte keuze later weer wijzigen? Dat is geen probleem, wij denken graag met u mee!

Administratie

De administratie van uw onderneming vereist voortdurende aandacht. Steeds dient de administratie weer bijgewerkt te worden. U kunt ervoor kiezen het verzorgen van de administratie volledig uit te besteden en er zo min mogelijk omkijken naar te hebben. Uw administratie kunt u op verschillende manieren aanleveren: op papier of (volledig) digitaal. Voor welke manier van aanlevering u ook kiest: wij staan u graag ter zijde!
Ook kunt u de administratie zelf verzorgen, maar wel graag een professional hebben die periodiek met u meekijkt en bij wie u steeds met uw vragen terecht kunt. Graag kijken wij samen met u wat in uw situatie de beste oplossing is.

Verzorgen van de jaarafsluiting
Jaarlijks moet de administratie afgesloten worden en moeten de jaarcijfers opgemaakt worden. U wilt vooral dat dat efficiƫnt gebeurt en u wilt zich er geen zorgen om hoeven maken. Of u nu een eenmanszaak, een vennootschap onder firma of een besloten vennootschap heeft, wij nemen u die zorg uit handen en zorgen dat u aan uw verplichtingen voldoet. Als een een BV heeft en u moet uw jaarcijfers deponeren bij de Kamer van Koophandel zult u dat elektronisch moeten doen. Onze software is daar volledig op ingericht.

Tussentijdse cijfers en managementrapportages
Na afloop van het boekjaar laat u de jaarrekening samenstellen. Maar er is meer. U wilt per maand of kwartaal weten waar u aan toe bent. Daarom bent u op zoek naar tussentijdse cijfers en managementrapportages. Wij kunnen u hiermee helpen door u per maand of per kwartaal te voorzien van de door u gewenste informatie. U kunt de rapportages online bekijken en ziet daar de gegevens van uw onderneming zowel grafisch als cijfermatig.


Fiscale aangiften
Per maand of per kwartaal dient u een aangifte omzetbelasting in of laat u de aangifte door ons indienen. Jaarlijks moet er aangifte inkomstenbelasting gedaan worden en bij een besloten vennootschap ook aangifte vennootschapsbelasting.
Door onze uitgebreide kennis van de fiscale wet- en regelgeving verzorgen wij de aangiften zo voordelig mogelijk voor u. Buys Administratie & Belastingadvies is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.