Horeca

Ondernemer in de horeca
Als ondernemer in de horeca komt u tijd te kort. De administratie moet gebeuren, maar daar heeft u eigenlijk geen tijd voor. U bent op zoek naar een betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand administratie- en belastingadvieskantoor, maar u wilt ook niet teveel betalen voor uw administratie en aangiften.

Administratiekantoor voor de horeca
Wat voor type horecaonderneming u ook heeft, of het een restaurant, café, lunchroom, ijssalon, snackbar, pannenkoekenhuis of een andere horecagelegenheid is, Buys Administratie & Belastingadvies beschikt over ruime ervaring met ook uw type onderneming. Wij zijn u graag van dienst bij het voeren van de administratie, het samenstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de fiscale aangiften.

Administratie
De administratie van uw horecabedrijf vereist steeds uw aandacht. Samen met u zoeken wij graag naar een oplossing om de tijdsbesteding tot een minimum te beperken. Hoe u de administratie bij ons aanlevert is afhankelijk van uw wensen. Volledig digitale aanlevering is mogelijk, maar ook aanlevering op papier is een optie. En natuurlijk alles wat daar tussenin zit. Wij spreken met u de frequentie van aanlevering af en het tijdstip van verwerking van de administratie. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Salarisadministratie
In de horeca heeft u te maken met veel verschillende regelgeving voor uw medewerkers. Daarnaast zijn er mutaties in het personeelsbestand en zijn er nulurencontracten. En alles moet natuurlijk netjes op orde zijn. Wij kunnen u veel van die zorgen uit handen nemen. U levert bij ons eenmalig de gegevens van uw medewerkers aan en geeft vervolgens maandelijks de mutaties door.

Fiscale aangiften
De zorg rondom de fiscale aangiften nemen wij u uit handen. Wij zorgen ervoor dat aangiften correct en tijdig worden ingediend. Zo is alles onder controle!


Tussentijdse cijfers en managementrapportages
Uit de administratie kunt u veel informatie halen die u van dienst kan zijn bij uw bedrijfsvoering. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij op maat gemaakte managementrapportages voor u verzorgen, zodat u steeds volledig op de hoogte bent van de financiële situatie en het rendement van uw horecaonderneming.

Vaste prijzen
Duidelijkheid vooraf. Dat is waar u van houdt en waar wij van houden. Daarom werken wij met vaste prijzen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wilt u weten wat de prijs voor uw onderneming is? Neem dan eens contact met ons op of vraag direct een offerte aan!