Webshop


Het bijhouden van de administratie van uw webshop is een hele klus. U bent liever bezig met ondernemen, maar ook de boekhouding van uw online winkel moet bijgehouden worden. Heeft u er al aan gedacht om de werkzaamheden uit te besteden, zodat u zich volledig op uw andere werkzaamheden kunt richten? Door uw administratie, jaarstukken en aangifte inkomstenbelasting uit te besteden aan Buys Administratie & Belastingadvies bent u er ook nog eens van verzekerd dat u niet teveel belasting betaalt! Onze prijzen zijn daarnaast erg aantrekkelijk.

Koppelingen tussen webshop en boekhouding

De gemiddelde webshop heeft te maken met relatief kleine orders, maar wel met veel orders. Al die bestellingen zorgen voor een aanzienlijk aantal verkoopfacturen. Misschien boekt u al die facturen nog handmatig in uw administratie. Wist u dat dat niet meer nodig is? Tussen de boekhouding en de meeste webwinkel platformen zijn koppelingen te leggen. Denk bijvoorbeeld aan Mijnwebwinkel, Magento, OpenCart, WooCommerce, Lightspeed, Prestashop of CCV Shop. Ook met andere platformen zijn vaak koppelingen te maken.
Met de koppeling komen de verkoopfacturen automatisch vanuit de webshop in uw administratie terecht. Dat bespaart u een hoop tijd en minimaliseert de kans op fouten.
Is er bij u nog geen koppeling actief? Wij helpen en adviseren u graag bij het inrichten van uw administratie en webshop!

Boekhouding webshop

De boekhouding van uw webshop bestaat natuurlijk uit meer dan alleen de verkoopfacturen. U heeft ook inkoopfacturen en bankmutaties die geboekt moeten worden. De bankmutaties worden waarschijnlijk al automatisch ingelezen in de boekhoudsoftware. De inkoopfacturen dienen wel door uzelf geboekt te worden. U kunt daarvoor gebruik maken van scan en herken, maar u kunt de werkzaamheden ook uitbesteden. Heeft u daar al eens aan gedacht? Uw administratie wordt dan bijgewerkt door een professional, die u ook tips kan geven hoe u de administratie handiger en slimmer inricht en die uw vragen graag zal beantwoorden.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dan kunt u het onderstaande formulier invullen.